kothak Corrugated
Kotak Kertas
Kothak Kado Karton

Produk Unggulan

  • Kothak Karton Krupuk Cetak

    Kothak Karton Krupuk Cetak

    Minangka produsen Kothak Karton Krupuk Cetak profesional, sampeyan bisa yakin tuku Kothak Karton Krupuk Cetak saka pabrik kita lan Zemeijia bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Karton Panganan sing dicithak warna

    Karton Panganan sing dicithak warna

    Minangka produsen profesional, Zemeijia pengin menehi sampeyan karton panganan warna sing dicithak kanthi kualitas dhuwur. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Pengiriman Karton Kraft Kanggo Surat

    Pengiriman Karton Kraft Kanggo Surat

    Minangka produsen profesional, Zemeijia pengin menehi sampeyan ngirim karton Kraft kanggo mail. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Obah kothak Corrugated

    Obah kothak Corrugated

    Zemeijia minangka produsen, pemasok lan eksportir Kothak Bergelombang China.

Produk Anyar

Kraft Paper Corrugated Box

Kraft Paper Corrugated Box

Zemeijia minangka pabrikan lan pemasok China sing utamane mrodhuksi kothak kertas bergelombang Kraft kanthi pengalaman pirang-pirang taun.

Kothak Pesawat Ekstra Hard

Kothak Pesawat Ekstra Hard

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan kothak pesawat ekstra hard kualitas dhuwur, Zemeijia ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.

Pangiriman Express kothak Corrugated

Pangiriman Express kothak Corrugated

Minangka produsen kothak corrugated pengiriman ekspres profesional kanthi kualitas tinggi, sampeyan bisa yakin tuku kothak corrugated pengiriman ekspres saka Zemeijia lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kothak Pizza

Kothak Pizza

Zemeijia minangka Produsen kothak pizza China profesional lan pemasok kothak Pizza China. Kothak pizza Zemeijia digawe kanggo nyegah grease lan kelembapan. Tansah pizza sampeyan seger, panas lan siap kanggo pelanggan. Tambah kesadaran merek sampeyan. Wenehi merek sampeyan sorotan sing pantes. Entuk luwih akeh babagan merek sampeyan nalika transit menyang pelanggan.

Kothak Kemasan Bir

Kothak Kemasan Bir

Zemeijia minangka produsen lan pemasok China sing utamane mrodhuksi kothak kemasan bir kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Ndhuwur lan Ngisor Gift Box

Ndhuwur lan Ngisor Gift Box

Zemeijia minangka kothak hadiah ndhuwur lan ngisor profesional nggawe lan Pemasok saka China. Bisa uga ana akeh produsen kothak hadiah ndhuwur lan ngisor, nanging ora kabeh produsen kothak hadiah ndhuwur lan ngisor padha.

Kothak Sepatu

Kothak Sepatu

Zemeijia® minangka produsen kustomisasi kothak sepatu skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing cahya kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kothak Kertas Putih Kanggo Beras

Kothak Kertas Putih Kanggo Beras

Minangka produsen profesional, Zemeijia pengin menehi kothak karton putih kanggo beras. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kabar

  • Panggunaan Kotak Sushi

    Ing jaman saiki, panggunaan kothak sushi wis dadi cara revolusioner kanggo kemasan panganan. Kaping pisanan, kothak sushi dirancang kanggo kemasan sushi nanging saiki wis dadi serbaguna. Kothak kasebut saiki digunakake ing macem-macem restoran lan bisnis panganan kanggo ngemas macem-macem jinis panganan. Salah sawijining alasan utama kanggo popularitas yaiku estetika, sing ndadekake dheweke narik kawigaten para pelanggan.

  • Printed Corrugated Paper Cap Box: Solusi Kemasan Sampurna

    Ing jagad saiki, ngasilake kemasan sing menarik lan inovatif sing ramah lingkungan lan biaya-efektif bisa dadi tantangan nyata. Untunge, kothak tutup kertas corrugated sing dicithak wis muncul minangka solusi kanggo kabeh masalah kasebut.

  • Kothak Hadiah Laci: Solusi Sampurna kanggo Hadiah

    Menehi hadiah minangka cara sing apik kanggo nuduhake katresnan lan tresno marang wong liya. Apa kanggo acara khusus utawa mung kanggo nuduhake wong sing sampeyan peduli, milih hadiah sing sampurna bisa uga nyenengake lan nantang. Nanging karo Laci Gift Boxes, gifting wis tau dadi luwih gampang.

  • Kothak sepatu minangka komponen sing prasaja lan penting ing industri sepatu.

    Ing donya fashion lan footwear rame, iku gampang kanggo klalen kothak sepatu andhap asor. Sawise kabeh, tujuan utamane yaiku kanggo dadi wadah pelindung kanggo sepatu sing ditresnani, ta? Inggih, iku ora sing prasaja. Ternyata, kothak sepatu nduweni peran penting ing branding, marketing, lan kelestarian lingkungan industri alas kaki.

  • Keuntungan Food Carton Packing

    Kemasan karton panganan dadi saya populer ing jagad saiki, kanthi akeh bisnis milih jinis kemasan iki. Ora angel ngerteni sebabe; ana sawetara keuntungan sing teka karo nggunakake kemasan karton pangan.

  • Fungsi Corrugated Box

    Kothak bergelombang minangka jinis kothak kertas khusus sing akeh digunakake kanggo tujuan pengepakan, pengiriman, lan panyimpenan. Dheweke duwe wavy, lapisan corrugated sing khas ing antarane rong lapisan sing rata, sing menehi kekuatan lan daya tahan. Fungsi utama kothak corrugated kalebu:

  • Fungsi Paper Box

    Kothak kertas duwe macem-macem fungsi gumantung saka jinis, desain, lan tujuane. Ing ngisor iki sawetara fungsi umum saka kothak kertas:

  • Apa klasifikasi materi saka karton?

    Karton sing umum digunakake duwe telung utawa limang lapisan, lan pitung lapisan kurang digunakake. Saben lapisan dipérang dadi kertas njero, kertas corrugated, kertas inti, lan kertas pasuryan. Kertas njero lan pasuryan kalebu kertas papan teh, kertas kraft, lan kertas inti nggunakake kertas corrugated. Werna lan rasa saka macem-macem jinis kertas beda-beda, lan kertas (werna lan rasa) sing diprodhuksi dening pabrikan sing beda-beda uga beda.