Ngarep > Produk > kothak Corrugated > Kothak Pesawat Ekstra Hard
Kothak Pesawat Ekstra Hard
  • Kothak Pesawat Ekstra HardKothak Pesawat Ekstra Hard
  • Kothak Pesawat Ekstra HardKothak Pesawat Ekstra Hard
  • Kothak Pesawat Ekstra HardKothak Pesawat Ekstra Hard
  • Kothak Pesawat Ekstra HardKothak Pesawat Ekstra Hard
  • Kothak Pesawat Ekstra HardKothak Pesawat Ekstra Hard
  • Kothak Pesawat Ekstra HardKothak Pesawat Ekstra Hard

Kothak Pesawat Ekstra Hard

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan kothak pesawat ekstra hard kualitas dhuwur, Zemeijia ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produsen kothak pesawat ekstra hard kualitas dhuwur profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku kothak pesawat ekstra hard sakaZemeijialan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kothak pesawat ekstra hard, dijenengi amarga katon kaya pesawat, kalebu cabang karton, minangka pilihan pisanan kanggo kemasan lan pangiriman ekspres, nggunakake produksi kertas bergelombang.

Kanthi perkembangan Internet sing saya tambah, batesan kurang, mbukak toko online kanthi wiraswasta, usaha cilik uga mundhak, lan proses pangiriman cara supaya ora nyandhang barang dadi masalah kudu digatekake, ekstra hard kita. biaya kothak pesawat punika relatif kurang, kinerja biaya dhuwur, bisa digunakake minangka pilihan pisanan kanggo kothak packaging shipping. Kajaba iku, bisa nyithak jeneng lan alamat toko lan informasi liyane, sing bisa nambah kesadaran pelanggan babagan merek lan nambah kelenturan pelanggan.

Jeneng produk: kothak pesawat ekstra hard

Komposisi kothak pesawat ekstra hard: Iki dilipat saka kothak kuning utawa kothak werna kanthi telung lapisan utawa limang lapisan.

Aplikasi kothak pesawat ekstra hard: cocok banget kanggo kemasan lan pangiriman ekspres.

Boxing pesawat ekstra hard: China wis mlebu ing jaman Internet poto-media kanggo sawetara taun. Perkembangan pengiriman ekspres sing cepet nggawe akeh wong milih blanja online, lan luwih akeh sing milih mbukak toko online. Akèh-akèhé saka wong biasa ora tuku kakehan utawa gedhe banget produk ing siji tuku online, lan kothak pesawat ekstra hard Sejatine kabutuhan saben dina, kang ndadekake paling toko online milih kothak pesawat hard ekstra. Kotak pesawat ekstra hardextra hard ora perlu stapled lan glued, lan mung kudu lempitan miturut garis ditekan sak produksi kanggo ngrampungake packaging produk, kang banget trep lan prasaja lan lingkungan loropaken. Produk ekspres sing biasane nggunakake kothak pesawat ekstra keras kalebu sepatu, kosmetik, sandhangan, dolanan dhuwur, lan liya-liyane. Lumahing kothak kuning digunakake kanggo transportasi. Kothak warna kanthi logo madhep menyang njero. Sawise nampa produk kasebut, pangguna mbukak kothak pesawat sing luwih keras lan lempitan ing arah ngelawan, supaya permukaan kothak kuning ana ing njero. Kothak warna kanthi logo madhep njaba kanggo nyimpen produk. Box pesawat ekstra hard banget biaya-efektif lan duwe area gedhe.Kotak pesawat ekstra hard cocok banget kanggo manufaktur kanggo ngatur kanggo nyorot karakteristik merek dhewe. Kaya kothak ekspres mitra biasa, dipérang dadi macem-macem ukuran saka 1 nganti 12.


Fitur kothak pesawat ekstra hard:

1. Papan kertas bahan pangan, nganggo utawa tanpa PE ditutupi nang kasedhiya

2. Bisa nganggo utawa tanpa PLA / PET / PE / OPP jendhela sing cetha

3. Desain selaras olèh, flexo utawa offset printing kasedhiya

4. Bisa custom print logo perusahaan minangka dijaluk

5. SGS, sertifikat FDA, bisa langsung kontak karo pangan, Eco-loropaken

6. Bakal ngemas miturut kemasan ekspor standar kita

7.Ekspor menyang kabeh ndonya. Sugeng rawuh rawuh.


Proses Kerja Printing:

1. Typesetting lan Komposisi

2. Salinan Majelis lan Proses Fotografi

3. Persiapan Pembawa Gambar

4. Persiapan Pembawa Gambar Fotomekanis

5. Lapisan sensitif cahya

6. Photopolymeric Coatings

7. Diazo Coatings

8. Bichromated Colloid Coatings


Kothak Karton & Corrugated:

1. Pulping Kripik pine

2. Nggawe kertas kraft

3. Shipping lan nyimpen kertas kraft

4. Corrugating karton

5. Mbentuk kosong dadi kothak

6. Kontrol kualitas.


Kenapa milih usï¼

1. 100% Pabrik & pabrik, ngirit biaya tinimbang tuku saka perusahaan dagang.

2. Peralatan lan fasilitas profesional, kayata mesin Printing & mesin pemotong majeng.

3. Pengalaman desainer lan teknisi saka packaging lan printing aspek kanggo macem-macem produk.

4. Sistem kontrol kualitas sing ketat, priksa manawa saben produk dadi 100% qualified.

5. Kanthi manajemen efisien lan produktivitas dhuwur, wektu pangiriman cendhak ing .

6. Near Sea Port lan Air port, cukup convernient kanggo bisnis lan transportasi.


Perawatan permukaan kothak pesawat ekstra hard

1. UV Spot: Ultra-violet nambani lapisan bisa Applied liwat tinta dicithak ing kertas lan pepe dening cahya kanggo radiation UV. Lapisan UV bisa diformulasikan nganti 100% padatan supaya ora ana komponen volatile sing nyebabake polusi. Tingkat padhet sing dhuwur iki uga ngidini lapisan bisa ditrapake ing film sing tipis banget.

Lapisan UV bisa diformulasikan kanggo macem-macem kisaran gloss. Lapisan UV bisa diterapake liwat umume aplikasi lapisan industri konvensional uga bysilkscreen.

2. Rampung nggilap: Kertas seni minangka salah sawijining kertas cetak kanthi kualitas paling dhuwur lan digunakake kanggo buku, tanggalan lan brosur sing digambarake. Grammage beda-beda gumantung saka 100 nganti 230 g / m2.

Papergrades iki dilapisi telung kanthi 20 - > 40 g / m2 / sisih lan duwe finish matte utawa nggilap. Kualitas sing luwih dhuwur asring ngemot katun.

3. Matt Rampung: A Rampung kurang utawa lumahing, minangka gantos kanggo mengilap.

4. Varnish: Resin dipun bibaraken ing Cairan nglamar ing kayu, logam, utawa bahan liyane kanggo mbentuk hard, langit, lumahing mengilap sawise garing.

5. Foil Stamping: Biasane proses printing komersial, yaiku aplikasi saka foil metalik utawa pigmen ing lumahing sing padhet kanthi nggunakake die sing digawe panas ing foil, nggawe kanthi permanen nempel ing permukaan ing ngisor iki ninggalake desain pewarna.

6. Embossing: Ngangkat kertas lan produk non-logam liyane nggunakake alat khusus kanggo ngrampungake tugas kasebut.

Sugeng rawuh kanggo tuku kasus pesawat ekstra hard perusahaan, kita bakal menehi layanan lan kualitas sing dipercaya.




Hot Tags: Kothak Pesawat Ekstra Hard, China, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Murah, Kualitas, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, Digawe ing China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.