Ngarep > Produk > Kothak Kado Karton > Kotak Hadiah Laci
Kotak Hadiah Laci
  • Kotak Hadiah LaciKotak Hadiah Laci
  • Kotak Hadiah LaciKotak Hadiah Laci

Kotak Hadiah Laci

Zemeijia minangka produsen lan pemasok China sing utamane ngasilake Kotak Hadiah Laci kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Drawer Gift Box, Zemeijia ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Drawer Gift Box. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kothak Hadiah Laci minangka kabutuhan kanggo adol barang. Karton panganan bisa disesuaikan miturut logo perusahaan, merek lan syarat liyane, lan dirancang dadi Kotak Hadiah Laci sing perusahaan sampeyan kepenak.

Kothak Hadiah Laci kita nduweni kualitas dhuwur. Padha digawe saka karton kualitas dhuwur banget. Sampeyan bisa tuku kanthi yakin. Kita njunjung sikap tanggung jawab marang pelanggan, anggere kita milih produk perusahaan, kita bakal tanggung jawab nganti pungkasan.


Kaluwihan:

1. 100% Pabrik & pabrikan, ngirit biaya tinimbang tuku saka perusahaan dagang.

2. Peralatan lan fasilitas profesional, kayata mesin Printing & mesin pemotong majeng.

3. Pengalaman desainer lan teknisi saka packaging lan printing aspek kanggo macem-macem produk.

4. Sistem kontrol kualitas sing ketat, priksa manawa saben produk dadi 100% qualified.

5. Kanthi manajemen efisien lan produktivitas dhuwur, wektu pangiriman cendhak ing 5-10 dina.


Proses Kerja Printing:

1. Typesetting lan Komposisi

2. Salinan Majelis lan Proses Fotografi

3. Persiapan Pembawa Gambar

4. Persiapan Pembawa Gambar Fotomekanis

5. Lapisan sensitif cahya

6. Photopolymeric Coatings

7. Diazo Coatings

8. Bichromated Colloid Coatings


Kothak Karton & Corrugated:

1. Pulping Kripik pine

2. Nggawe kertas kraft

3. Shipping lan nyimpen kertas kraft

4. Corrugating karton

5. Stamping lan Cutting

6. Mbentuk kosong dadi kothak

7. Kontrol Kualitas.

8. Packing lan Pengiriman

Sugeng rawuh kanggo tuku Kothak Hadiah Laci perusahaan kita.




Hot Tags: Kothak Hadiah Laci, China, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Murah, Kualitas, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, Made in China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.