Ngarep > Produk > kothak Corrugated > Lima Lapisan Pos Corrugated Box
Lima Lapisan Pos Corrugated Box
  • Lima Lapisan Pos Corrugated BoxLima Lapisan Pos Corrugated Box
  • Lima Lapisan Pos Corrugated BoxLima Lapisan Pos Corrugated Box
  • Lima Lapisan Pos Corrugated BoxLima Lapisan Pos Corrugated Box
  • Lima Lapisan Pos Corrugated BoxLima Lapisan Pos Corrugated Box
  • Lima Lapisan Pos Corrugated BoxLima Lapisan Pos Corrugated Box
  • Lima Lapisan Pos Corrugated BoxLima Lapisan Pos Corrugated Box

Lima Lapisan Pos Corrugated Box

Zemeijia minangka produsen lan panyedhiya China sing utamane mrodhuksi kothak corrugated pos limang lapisan kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Zemeijiais profesional China limang lapisan kothak corrugated kothak manufaktur lan supplier, yen sampeyan are looking for paling limang lapisan kothak corrugated pos karo rega murah, takon kita saiki!

Lima lapisan karton kothak corrugated pos sawise nglereni mati, indentation, kothak kuku utawa kothak lim kanggo nggawe kothak corrugated. Kothak bergelombang lima lapisan yaiku wadhah kertas kaku sing digawe saka papan corrugated. Kothak corrugated pos lima lapisan minangka salah sawijining produk kemasan sing paling akeh digunakake, jumlahe wis macem-macem produk kemasan pisanan.

Kothak corrugated pos lima lapisan minangka bahan utama kanggo kemasan transportasi komoditas. Produksi kothak karton corrugated lan corrugated diwiwiti ing pungkasan abad kaping 19 lan berkembang kanthi cepet ing awal abad kaping 20. Lima lapisan kothak corrugated pos sing entheng ing bobot, mirah ing rega, bisa dadi produksi gedhe-ukuran saka macem-macem ukuran, papan panyimpenan cilik sadurunge digunakake, lan bisa print macem-macem pola, supaya digunakake digunakake ing packaging lan transportasi produk rampung.

Nalika milih kothak, elinga yen dimensi diwenehi supaya - Length x Jembar x Ambane kanggo interior kothak. Dawane lan jembar nuduhake bukaan kothak.

Cathetan: Dawane minangka ukuran paling amba saka bukaan menyang kothak. Jembar minangka ukuran paling cilik saka bukaan menyang kothak. Ambane yaiku jarak menyang kothak saka bukaan nganti ngisor kothak.

Sugeng rawuh kabeh wong sing tuku kothak corrugated pos limang lapisan perusahaan kita! Matur nuwun kanggo kapercayan ing perusahaan lan produk kita!




Hot Tags: Lima Lapisan Pos Corrugated Box, China, Grosir, Customized, Tuku, Murah, Quality, Low Price, Produsen, Suppliers, Pabrik, Price, Made in China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.