Ngarep > Produk > kothak Corrugated > Karton Karton Bergelombang Seven-Ply
Karton Karton Bergelombang Seven-Ply
  • Karton Karton Bergelombang Seven-PlyKarton Karton Bergelombang Seven-Ply
  • Karton Karton Bergelombang Seven-PlyKarton Karton Bergelombang Seven-Ply

Karton Karton Bergelombang Seven-Ply

Minangka produsen karton karton bergelombang berkualitas tinggi profesional, sampeyan bisa yakin tuku karton karton bergelombang pitung lapis saka Zemeijia lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Karton karton bergelombang pitung lapis berkualitas tinggi ditawakake produsen China Zemeijia. Tuku karton karton corrugated pitu-ply kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah.

Karton karton corrugated pitung lapis minangka wadhah pengepakan sing cocog. Nduwe karakteristik entheng, firmness, pengurangan geter lan cocok kanggo produksi mekanis. Wis pirang-pirang taun digunakake ing kemasan transportasi lan kemasan penjualan. Karton karton corrugated pitung lapis menang ing pasar amarga penampilan sing apik banget lan kualitas internal sing apik. Saliyane pangayoman barang, panyimpenan trep, transportasi, nanging uga muter beautification barang, oligotransmission barang. Nalika sampeyan nggawe donya nyiapake negara penting banget kanggo pangayoman lingkungan, karton karton corrugated pitu-ply duwe kaluwihan daur ulang, iku kondusif kanggo pangayoman lingkungan, kondusif kanggo loading lan unloading transportasi, kondusif kanggo nyimpen kayu lan ing.

Nalika milih kothak, elinga yen dimensi diwenehi supaya - Length x Jembar x Ambane kanggo interior kothak. Dawane lan jembar nuduhake bukaan kothak.

Cathetan: Dawane minangka ukuran paling amba saka bukaan menyang kothak. Jembar minangka ukuran paling cilik saka bukaan menyang kothak. Ambane yaiku jarak menyang kothak saka bukaan nganti ngisor kothak.

Sugeng rawuh kabeh wong sing tuku kothak corrugated pos limang lapisan perusahaan kita! Matur nuwun kanggo kapercayan ing perusahaan lan produk kita!




 

Hot Tags: Karton Karton Bergelombang Seven-Ply, China, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Murah, Kualitas, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, Digawe ing China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.