Ngarep > Produk > Kotak Kertas > Woh Corrugated Cardboard Box
Woh Corrugated Cardboard Box
  • Woh Corrugated Cardboard BoxWoh Corrugated Cardboard Box
  • Woh Corrugated Cardboard BoxWoh Corrugated Cardboard Box

Woh Corrugated Cardboard Box

Minangka produsen profesional, Zemeijia pengin menehi sampeyan kothak karton bergelombang. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Welcome to wholesale woh kothak karton corrugated saka kita, saben request saka pelanggan lagi mangsuli ing 24 hours.Zemeijiais Produsèn profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani woh kothak karton corrugated lan kita bakal kurban sing paling apik sawise-sale layanan lan pangiriman pas wektune .

Kothak karton bergelombang woh minangka kabutuhan kanggo grosir woh. Kothak karton bergelombang buah bisa disesuaikan miturut logo perusahaan, merek lan syarat liyane, lan dirancang dadi kothak karton bergelombang buah sing perusahaan sampeyan kepenak.

Kothak karton bergelombang woh-wohan sing berkualitas tinggi. Padha digawe saka karton kualitas dhuwur banget. Sampeyan bisa tuku kanthi yakin. Kita njunjung sikap tanggung jawab marang pelanggan, anggere kita milih produk perusahaan, kita bakal tanggung jawab nganti pungkasan.


Woh-wohan kothak karton Corrugated:

1. Papan kertas bahan pangan, nganggo utawa tanpa PE ditutupi nang kasedhiya

2. Bisa nganggo utawa tanpa PLA / PET / PE / OPP jendhela sing cetha

3. Desain selaras olèh, flexo utawa offset printing kasedhiya

4. Bisa custom print logo perusahaan minangka dijaluk

5. SGS, sertifikat FDA, bisa langsung kontak karo pangan, Eco-loropaken

6. Bakal ngemas miturut kemasan ekspor standar kita

7. Ekspor menyang kabeh ndonya. Sugeng rawuh rawuh.


Perawatan permukaan kothak hadiah ndhuwur lan ngisor:

1. UV Spot: Ultra-violet nambani lapisan bisa Applied liwat tinta dicithak ing kertas lan pepe dening cahya kanggo radiation UV. Lapisan UV bisa diformulasikan nganti 100% padatan supaya ora ana komponen volatile sing nyebabake polusi. Tingkat padhet sing dhuwur iki uga ngidini lapisan bisa ditrapake ing film sing tipis banget. Lapisan UV bisa diformulasikan kanggo macem-macem kisaran gloss. Lapisan UV bisa diterapake liwat umume aplikasi lapisan industri konvensional uga bysilkscreen.

2. Rampung nggilap: Kertas seni minangka salah sawijining kertas cetak kanthi kualitas paling dhuwur lan digunakake kanggo buku, tanggalan lan brosur sing digambarake. Grammage beda-beda gumantung saka 100 nganti 230 g / m2. Papergrades iki dilapisi telung kanthi 20 - > 40 g / m2 / sisih lan duwe finish matte utawa nggilap. Kualitas sing luwih dhuwur asring ngemot katun.

3. Matt Rampung: A Rampung kurang utawa lumahing, minangka gantos kanggo mengilap.

4. Varnish: Resin dipun bibaraken ing Cairan nglamar ing kayu, logam, utawa bahan liyane kanggo mbentuk hard, langit, lumahing mengilap sawise garing.

5. Foil Stamping: Biasane proses printing komersial, yaiku aplikasi saka foil metalik utawa pigmen ing lumahing sing padhet kanthi nggunakake die sing digawe panas ing foil, nggawe kanthi permanen nempel ing permukaan ing ngisor iki ninggalake desain pewarna.

6. Embossing: Ngangkat kertas lan produk non-logam liyane nggunakake alat khusus kanggo ngrampungake tugas kasebut.


Kaluwihan:

1. 100% Pabrik & pabrikan, ngirit biaya tinimbang tuku saka perusahaan dagang.

2. Peralatan lan fasilitas profesional, kayata mesin Printing & mesin pemotong majeng.

3. Pengalaman desainer lan teknisi saka packaging lan printing aspek kanggo macem-macem produk.

4. Sistem kontrol kualitas sing ketat, priksa manawa saben produk dadi 100% qualified.

5. Kanthi manajemen efisien lan produktivitas dhuwur, wektu pangiriman cendhak ing 5-10 dina.

Sugeng rawuh kanggo tuku kothak karton bergelombang woh perusahaan kita.



Hot Tags: Woh Corrugated Cardboard Boxes, China, Grosir, Customized, Tuku, Murah, Quality, Low Price, Produsen, Suppliers, Pabrik, Rega, Made in China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.