Ngarep > Produk > Kotak Kertas > Printed Corrugated Paper Cap Box
Printed Corrugated Paper Cap Box
  • Printed Corrugated Paper Cap BoxPrinted Corrugated Paper Cap Box

Printed Corrugated Paper Cap Box

Minangka pabrik profesional, Zemeijia pengin menehi kothak tutup kertas corrugated sing dicithak. Lan Zemeijia bakal nawakake layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Printed Corrugated Paper Cap Box

Zemeijiais punika aprodusen lan supplier sakakothak tutup kertas corrugated dicithaking China.Sugeng rawuh ing kothak tutup kertas bergelombang sing dicithak grosir utawa disesuaikan saka pabrik kita kapan wae. Kita bakal menehi sampeyan rega diskon pabrik kanggo produk kita.

Desain pemodelan kothak kertas corrugated sing dicithak uga minangka wujud ekspresi basa sing abstrak. Pemodelan kothak tutup kertas corrugated sing dicithak bisa ditliti lan digawe saka sudut pandang vitalitas, gerakan, volume, ambane, lan aspek liyane. Ing wektu sing padha, nggabungake prinsip kaendahan formal kayata kohesi, kontras, proporsi, integrasi, owah-owahan lan kesatuan, lan gerakan, kita bisa nggawe modeling kemasan kothak tutup kertas sing dinamis lan menarik.

Kita terus nggawe inovasi ing manufaktur kothak tutup kertas corrugated sing dicithak. Ing mangsa ngarep, kemasan kothak tutup kertas bergelombang sing dicithak perusahaan bakal berkembang ing arah perlindungan lingkungan lan ekonomi, lan luwih akeh bentuk novel bakal diwenehake marang sampeyan.


Proses Kerja Printing:

1. Typesetting lan Komposisi

2. Salinan Majelis lan Proses Fotografi

3. Persiapan Pembawa Gambar

4. Persiapan Pembawa Gambar Fotomekanis

5. Lapisan sensitif cahya

6. Photopolymeric Coatings

7. Diazo Coatings

8. Bichromated Colloid Coatings


Kothak Karton & Corrugated:

1. Pulping Kripik pine

2. Nggawe kertas kraft

3. Shipping lan nyimpen kertas kraft

4. Corrugating karton

5. Stamping lan Cutting

6. Mbentuk kosong dadi kothak

7. Kontrol Kualitas.

8. Packing lan Pengiriman


Printed Corrugated Paper Cap Boxx perawatan permukaan:

1. UV Spot: Ultra-violet nambani lapisan bisa Applied liwat tinta dicithak ing kertas lan pepe dening cahya kanggo radiation UV. Lapisan UV bisa diformulasikan nganti 100% padatan supaya ora ana komponen volatile sing nyebabake polusi. Tingkat padhet sing dhuwur iki uga ngidini lapisan bisa ditrapake ing film sing tipis banget.

Lapisan UV bisa diformulasikan kanggo macem-macem kisaran gloss. Lapisan UV bisa diterapake liwat umume aplikasi lapisan industri konvensional uga bysilkscreen.

2. Rampung nggilap: Kertas seni minangka salah sawijining kertas cetak kanthi kualitas paling dhuwur lan digunakake kanggo buku, tanggalan lan brosur sing digambarake. Grammage beda-beda gumantung saka 100 nganti 230 g / m2.

Papergrades iki dilapisi telung kanthi 20 - > 40 g / m2 / sisih lan duwe finish matte utawa nggilap. Kualitas sing luwih dhuwur asring ngemot katun.

3. Matt Rampung: A Rampung kurang utawa lumahing, minangka gantos kanggo mengilap.

4. Varnish: Resin dipun bibaraken ing Cairan nglamar ing kayu, logam, utawa bahan liyane kanggo mbentuk hard, langit, lumahing mengilap sawise garing.

5. Foil Stamping: Biasane proses printing komersial, yaiku aplikasi saka foil metalik utawa pigmen ing lumahing sing padhet kanthi nggunakake die sing digawe panas ing foil, nggawe kanthi permanen nempel ing permukaan ing ngisor iki ninggalake desain pewarna.

6. Embossing: Ngangkat kertas lan produk non-logam liyane nggunakake alat khusus kanggo ngrampungake tugas kasebut.

Sugeng rawuh kanggo pesen kothak tutup kertas corrugated perusahaan kita.




Hot Tags: Printed Corrugated Paper Cap Box, China, Grosir, Customized, Tuku, Murah, Kualitas, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, Digawe ing China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.