Kotak Kue
  • Kotak KueKotak Kue
  • Kotak KueKotak Kue
  • Kotak KueKotak Kue
  • Kotak KueKotak Kue
  • Kotak KueKotak Kue

Kotak Kue

Zemeijia minangka pabrikan Cina khusus ing produksi macem-macem kothak kue. Kothak kue minangka wadhah kanggo ngemas kue, biasane digawe saka karton utawa karton. Bisa nglindhungi jajan saka polusi lan karusakan, uga nambah tampilan alus lan ayu kanggo jajan. Khusus, kothak kue biasane kothak kanthi tembok ing kabeh pinggir, lan tutup lan ngisor bisa diatasi kanthi garis lipat kanggo mbentuk wadhah sing ditutup.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Zemeijia wis setya kanggo produksi lan riset kothak cake kanggo akèh taun. Kothak kue yaiku kothak sing digunakake kanggo ngemas kue utawa panganan cuci mulut liyane. Biasane digawe saka bahan karton utawa plastik lan bisa duwe wujud lan ukuran sing beda kanggo nampung macem-macem jinis lan ukuran kue. Kothak kue bisa nglindhungi kue saka polusi lan karusakan njaba, lan trep kanggo digawa lan disimpen. Saliyane kanggo kemasan kue, kothak kue uga bisa digunakake kanggo ngemas coklat, cookie, lan fitur liyane.

Kothak kue teka ing macem-macem wujud lan ukuran kanggo nampung macem-macem jinis lan ukuran kue. Contone, wangun kothak kue sing umum kalebu kothak, persegi panjang, bunder, lan liya-liyane. Kajaba iku, kothak kue uga bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake kanggo nyukupi syarat tartamtu.

Saliyane struktur dhasar, kothak kue biasane dihiasi lan dirancang, kayata nambah kertas warna, pola cetakan, gilding, lan liya-liyane. Dekorasi kasebut bisa nggawe kothak kue luwih apik lan atraktif. Nalika nggunakake kothak kue, perlu kanggo menehi perhatian marang ukuran, struktur, lan kualitas materi kanggo mesthekake yen kue bisa disimpen kanthi aman lan nyaman ing kothak kasebut.


Langkah-langkah nggunakake kothak kue kaya ing ngisor iki:

1. Konfirmasi ukuran lan wujud kue banjur pilih kothak kue sing cocok.

2. Selehake jajan ing kothak kue, priksa manawa ora ana celah antarane kue lan kothak.

3. Nutup tutup kothak jajan lan priksa manawa tutup kasebut pas.

4. Alon-alon njupuk kothak jajan lan priksa manawa aman.

5. Yen perlu kanggo nindakake kothak jajan, iku kudu kasebut kanthi teliti, diselehake ing lumahing stabil, lan care kudu dijupuk supaya geter utawa goyang.

Nggunakake kothak jajan bisa nglindhungi jajan saka polusi njaba lan karusakan, lan trep kanggo nindakake lan nyimpen. Yen sampeyan pengin nggawe utawa tuku jajan, nggunakake kothak jajan minangka pilihan sing apik.


Pancegahan ing ngisor iki kudu ditindakake nalika nggunakake kothak kue:

1. Pilih ukuran lan wangun kothak cake cocok kanggo mesthekake yen jajan bisa rampung diselehake ing kothak.

2. Sadurunge nyelehake kue ing kothak kue, priksa manawa kue wis adhem nganti suhu kamar. Yen ora, kue panas bisa nyebabake deformasi utawa malah retak ing kothak kue.

3. Nalika nutup tutup kothak jajan, mbayar manungsa waé kanggo apa tutup pas tightly kanggo nyegah udhara mlebu ing kothak lan nyebabake jajan rusak.

4. Yen sampeyan perlu kanggo nindakake kothak jajan, care kudu dijupuk kanggo supaya goyang utawa geter kanggo nyegah jajan saka obah utawa deforming nang kothak.

5. Nalika nyimpen kue, kudu diselehake ing panggonan sing garing lan adhem, adoh saka sinar srengenge langsung, suhu dhuwur, kelembapan, lan faktor liyane. Ing wektu sing padha, manungsa waé uga kudu mbayar kanggo urip beting saka jajan, lan konsumsi pas wektune utawa pembekuan kudu digawa metu kanggo njamin rasa lan kualitas jajan.




Hot Tags: Kothak kue, China, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Murah, Kualitas, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, Made in China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan