Kothak Coklat
  • Kothak CoklatKothak Coklat
  • Kothak CoklatKothak Coklat
  • Kothak CoklatKothak Coklat
  • Kothak CoklatKothak Coklat
  • Kothak CoklatKothak Coklat
  • Kothak CoklatKothak Coklat

Kothak Coklat

Zemeijia minangka pabrikan Cina khusus ing produksi kothak coklat. Kothak coklat digawe saka bahan karton berkualitas tinggi, kanthi penampilan sing apik lan kemasan sing apik banget. Ing njero kothak kasebut ana coklat sing macem-macem rasa, kayata coklat susu, coklat peteng, coklat hazelnut, lan liya-liyane. Saben coklat dibungkus ing kothak cilik sing apik banget. Kothak coklat iki sampurna kanggo menehi hadiah kanggo kulawarga lan kanca-kanca utawa kanggo perayaan liburan, lan mesthi bakal menehi kesan sing jero kanggo wong.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Zemeijia minangka pabrik Cina sing ngasilake kothak coklat. Kothak coklat digawe kanthi ati-ati saka kothak karton berkualitas tinggi, lan saben kothak coklat digawe kanthi tliti dening desainer sing berpengalaman. Ing njero kothak bisa ngemot macem-macem rasa lan wujud coklat, kayata bentuk jantung, bentuk bintang, bunder, lan liya-liyane. Saben coklat digawe saka kabeh bahan alami, njamin kemurnian lan kealamian rasa. Ing wektu sing padha, tampilan kothak coklat uga apik banget. Kothak kasebut nganggo desain klasik, kanthi pola coklat lan warna sing nyenengake ing kemasan, nggawe wong rumangsa elegan lan nengsemake. Kothak coklat sampurna minangka hadiah liburan utawa ulang tahun kanggo kanca lan kulawarga, uga hadiah bisnis kanggo matur nuwun lan berkah kanggo pelanggan. Singkatipun, kothak coklat ora mung nduweni kualitas lan nilai sing dhuwur, nanging uga menehi katresnan lan keprigelan ing antarane wong, nggawe hadiah sing sampurna.


Desain tampilan: Tampilan kothak coklat nganggo desain sing apik banget, lan kemasan njaba nggunakake teknologi kertas lan percetakan sing berkualitas, nggawe kothak coklat katon elegan lan apik banget.

Struktur internal: Struktur internal kothak coklat uga apik banget, nganggo desain multi-lapisan, saéngga saben lapisan coklat bisa dikemas ing kothak cilik sing mandiri, njamin kesegaran lan rasa coklat. Ing wektu sing padha, kothak coklat uga dilengkapi laci cilik ing ngendi sampeyan bisa nyelehake hadiah utawa berkah cilik.

Kategori rasa: Kothak coklat ngemot macem-macem coklat kanthi rasa sing beda-beda, kayata coklat susu, coklat peteng, coklat hazelnut, lan liya-liyane.

Acara sing ditrapake: Kothak coklat cocok banget minangka hadiah liburan utawa hadiah bisnis kanggo kulawarga, kanca, utawa pelanggan. Dheweke uga bisa digunakake kanggo perayaan kayata pesta pernikahan, ulang tahun, lan Hari Valentine, dadi praktis lan orientasi hadiah.

Bahan kemasan: Sawise kothak coklat digawe, kudu dikemas kanggo njaga kesegaran lan kebersihan. Bahan kemasan bisa milih saka tas plastik transparan utawa kothak warna, lan pita, kartu ucapan, lan liya-liyane uga bisa digunakake kanggo nambah rasa hadiah.

Bahan hiasan: Kothak coklat uga bisa dihias kanthi macem-macem cara, kayata printing, stamping, nyemprot, lan liya-liyane, kanggo nambah estetika lan daya tarik. Bahan hiasan kalebu tinta, foil emas, pewarna, lsp.

Ing cendhak, kothak coklat minangka hadiah sing larang banget lan migunani. Iku ora mung gawe marem wong, nanging uga nuduhake emosi lan berkah antarane wong.

Produksi kothak coklat mbutuhake tingkat teknologi lan pengalaman tartamtu. Yen sampeyan perlu kanggo gawé kothak coklat ing jumlah akeh, hubungi kita lan kita bakal gawé kothak coklat kepileh sing nyukupi kabutuhan.


Proses Kerja Printing:

1. Typesetting lan Komposisi

2. Salinan Majelis lan Proses Fotografi

3. Persiapan Pembawa Gambar

4. Persiapan Pembawa Gambar Fotomekanis

5. Lapisan sensitif cahya

6. Photopolymeric Coatings

7. Diazo Coatings

8. Bichromated Colloid Coatings


Kothak Karton & Corrugated:

1. Pulping Kripik pine

2. Nggawe kertas kraft

3. Shipping lan nyimpen kertas kraft

4. Corrugating karton

5. Mbentuk kosong dadi kothak

6. Kontrol Kualitas.




Hot Tags: Kothak Coklat, China, Grosir, Customized, Tuku, Murah, Kualitas, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, Made in China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan