Kotak Sushi
  • Kotak SushiKotak Sushi
  • Kotak SushiKotak Sushi
  • Kotak SushiKotak Sushi
  • Kotak SushiKotak Sushi

Kotak Sushi

Zemeijia minangka pabrikan Cina khusus ing produksi kothak sushi. Kothak sushi minangka kothak sing digunakake kanggo ngemas panganan Jepang liyane kayata sushi. Biasane digawe saka bahan karton utawa plastik lan bisa duwe wujud lan ukuran sing beda kanggo nampung macem-macem jinis lan ukuran sushi. Kothak sushi bisa nglindhungi sushi saka polusi njaba lan karusakan, lan trep kanggo nindakake lan nyimpen. Saliyane kanggo ngemas sushi, kothak sushi uga bisa digunakake kanggo ngemas panganan Jepang liyane, kayata tempura, sashimi, lan liya-liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Zemeijia minangka pabrik Cina sing spesialisasine nggawe kothak sushi. Kothak sushi biasane digawe saka bahan sing ramah lingkungan, higienis, lan aman, kayata karton utawa plastik. Wangun lan ukurane bisa disesuaikan miturut kabutuhan sing beda kanggo nampung macem-macem jinis lan ukuran sushi utawa panganan Jepang liyane. Kothak sushi biasane dilengkapi partisi plastik sing bisa misahake macem-macem jinis sushi utawa panganan liyane kanggo nyegah kontaminasi silang. Kajaba iku, sawetara kothak sushi uga dilengkapi set peralatan meja, kayata sumpit, paket kecap, paket sawi, lan liya-liyane, kanggo nyenengake konsumen.

Nalika nggunakake kothak sushi, kudu ati-ati kanggo nyelehake sushi kanthi rapi supaya ora saling kompresi lan tabrakan antarane sushi, sing nyebabake deformasi utawa karusakan. Nalika nggawa kothak sushi, aja nganti kena sinar srengenge lan suhu dhuwur supaya ora mengaruhi rasa lan kualitas sushi. Kajaba iku, sawise nggunakake kothak sushi, uwuh kudu sakcepete di resiki lan dibuwang kanggo nindakake proyek apik ing pangayoman lingkungan.


Sawetara instruksi dhasar kanggo nggunakake kothak sushi:

1. Pilih kothak sushi sing cocok: Pilih ukuran lan wangun sing cocok kanggo jinis lan jumlah sushi ROOT.

2. Selehake sushi: Selehake sushi kanthi rata ing kothak supaya ora saling komprèsi lan tabrakan. Yen ora ana kompartemen ing jero kothak sushi, sushi kudu dipisahake nganggo piranti kayata bambu.

3. Kompartemen sing diisi: Yen ana kompartemen plastik ing jero kothak sushi, bumbu kayata kecap lan mustar bisa dilebokake ing kompartemen.

4. Nutup kothak: Nutup tutup kothak sushi kanggo mesthekake yen tutup pas aman lan ngindari buyar utawa kontaminasi sushi nalika tutup wis ngeculke utawa mbukak.

5. Nindakake lan nyimpen: Nalika nggawa kothak sushi, tetep stabil lan aja goyang lan tabrakan. Nalika nyimpen, tetep adhem lan garing, adoh saka sinar srengenge langsung lan lingkungan sing anget, supaya ora mengaruhi rasa lan kualitas sushi.

6. Reresik lan daur ulang: Sawise nggunakake kothak sushi, turahan kudu di resiki lan didaur ulang utawa dibuwang miturut syarat lingkungan lokal. Yen kothak sushi ora digunakake sepisan, kudu diresiki lan disinfeksi kanthi rutin kanggo njamin kebersihan lan safety.

Ing ndhuwur ana sawetara pandhuan dhasar kanggo nggunakake kothak sushi. Nalika nggunakake kothak sushi, sampeyan kudu ngetutake kahanan sing nyata.


Fitur saka kothak sushi:

1. Papan kertas bahan pangan, nganggo utawa tanpa PE ditutupi nang kasedhiya

2. Bisa nganggo utawa tanpa PLA / PET / PE / OPP jendhela sing cetha

3. Desain selaras olèh, flexo utawa offset printing kasedhiya

4. Bisa custom print logo perusahaan minangka dijaluk

5. SGS, sertifikat FDA, bisa langsung kontak karo pangan, Eco-loropaken

6. Bakal ngemas miturut kemasan ekspor standar kita

7. Ekspor menyang kabeh ndonya. Sugeng rawuh rawuh.



Apa milih kita?

1. 100% Pabrik & pabrik, ngirit biaya tinimbang tuku saka perusahaan dagang.

2. Peralatan lan fasilitas profesional, kayata mesin Printing & mesin pemotong majeng.

3. Pengalaman desainer lan teknisi saka packaging lan printing aspek kanggo macem-macem produk.

4. Sistem kontrol kualitas sing ketat, priksa manawa saben produk dadi 100% qualified.

5. Kanthi manajemen efisien lan produktivitas dhuwur, wektu pangiriman cendhak ing .

Cedhak Pelabuhan Laut lan Pelabuhan Udara, cukup nyaman kanggo bisnis lan transportasi.


Perawatan lumahing kothak sushi:

1. UV Spot: Ultra-violet nambani lapisan bisa Applied liwat tinta dicithak ing kertas lan pepe dening cahya kanggo radiation UV. Lapisan UV bisa diformulasikan nganti 100% padatan supaya ora ana komponen volatile sing nyebabake polusi. Tingkat padhet sing dhuwur iki uga ngidini lapisan bisa ditrapake ing film sing tipis banget.

Lapisan UV bisa diformulasikan kanggo macem-macem kisaran gloss. Lapisan UV bisa diterapake liwat umume aplikasi lapisan industri konvensional uga bysilkscreen.

2. Rampung nggilap: Kertas seni minangka salah sawijining kertas cetak kanthi kualitas paling dhuwur lan digunakake kanggo buku, tanggalan lan brosur sing digambarake. Grammage beda-beda gumantung saka 100 nganti 230 g / m2.

Papergrades iki dilapisi telung kanthi 20 - > 40 g / m2 / sisih lan duwe finish matte utawa nggilap.

Kualitas sing luwih dhuwur asring ngemot katun.

3. Matt Rampung: A Rampung kurang utawa lumahing, minangka gantos kanggo mengilap.

4. Varnish: Resin dipun bibaraken ing Cairan nglamar ing kayu, logam, utawa bahan liyane kanggo mbentuk hard, langit, lumahing mengilap sawise garing.

5. Foil Stamping: Biasane proses printing komersial, yaiku aplikasi saka foil metalik utawa pigmen ing lumahing sing padhet kanthi nggunakake die sing digawe panas ing foil, nggawe kanthi permanen nempel ing permukaan ing ngisor iki ninggalake desain pewarna.

6. Embossing: Ngangkat kertas lan produk non-logam liyane nggunakake alat khusus kanggo ngrampungake tugas kasebut



Hot Tags: Sushi Box, China, Grosir, Customized, Tuku, Murah, Quality, Low Price, Produsen, Suppliers, Pabrik, Price, Made in China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan