Ngarep > Produk > kothak Corrugated > Daur-ulang Karton Karton Bergelombang Cetak Matte
Daur-ulang Karton Karton Bergelombang Cetak Matte
  • Daur-ulang Karton Karton Bergelombang Cetak MatteDaur-ulang Karton Karton Bergelombang Cetak Matte
  • Daur-ulang Karton Karton Bergelombang Cetak MatteDaur-ulang Karton Karton Bergelombang Cetak Matte

Daur-ulang Karton Karton Bergelombang Cetak Matte

Zemeijia minangka produsen lan panyedhiya China sing utamane ngasilake daur ulang karton karton bergelombang sing dicithak matte kanthi pengalaman pirang-pirang taun.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Zemeijia minangka produsen lan pemasok karton daur ulang matte profesional China, yen sampeyan nggoleki karton karton bergelombang daur ulang sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki!

Daur ulang matte karton karton corrugated dicithak minangka jeneng bisa didaur ulang, banget lingkungan pangayoman. Daur ulang karton karton corrugated sing dicithak matte bisa digunakake kanggo ngemas produk sing rapuh, uga produk sing dikemas kanthi impact dhuwur, tabrakan lan macem-macem syarat beban.

Perusahaan kita kanggo menehi pelanggan sikap layanan paling tulus, kualitas produk paling dipercaya, welcome kanggo tuku daur ulang matte karton karton corrugated dicithak perusahaan kita. Sampeyan dipercaya produk kita, kita bakal menehi kualitas produk paling dipercaya lan sikap layanan.


Apa milih kita?

1. 100% Pabrik & pabrik, ngirit biaya tinimbang tuku saka perusahaan dagang.

2. Peralatan lan fasilitas profesional, kayata mesin Printing & mesin pemotong majeng.

3. Pengalaman desainer lan teknisi saka packaging lan printing aspek kanggo macem-macem produk.

4. Sistem kontrol kualitas sing ketat, priksa manawa saben produk dadi 100% qualified.

5. Kanthi manajemen efisien lan produktivitas dhuwur, wektu pangiriman cendhak ing .

6. Near Sea Port lan Air port, cukup convernient kanggo bisnis lan transportasi.


Proses Kerja Printing:

1. Typesetting lan Komposisi

2. Salinan Majelis lan Proses Fotografi

3. Persiapan Pembawa Gambar

4. Persiapan Pembawa Gambar Fotomekanis

5. Lapisan sensitif cahya

6. Photopolymeric Coatings

7. Diazo Coatings

8. Bichromated Colloid Coatings


Kothak Karton & Corrugated:

1. Pulping Kripik pine

2. Nggawe kertas kraft

3. Shipping lan nyimpen kertas kraft

4. Corrugating karton

5. Mbentuk kosong dadi kothak

6. Kontrol Kualitas.


Daur-ulang Karton Karton Bergelombang Cetak Matteperawatan permukaan:

1. UV Spot: Ultra-violet nambani lapisan bisa Applied liwat tinta dicithak ing kertas lan pepe dening cahya kanggo radiation UV. Lapisan UV bisa diformulasikan nganti 100% padatan supaya ora ana komponen volatile sing nyebabake polusi. Tingkat padhet sing dhuwur iki uga ngidini lapisan bisa ditrapake ing film sing tipis banget.

Lapisan UV bisa diformulasikan kanggo macem-macem kisaran gloss. Lapisan UV bisa diterapake liwat umume aplikasi lapisan industri konvensional uga bysilkscreen.

2. Rampung nggilap: Kertas seni minangka salah sawijining kertas cetak kanthi kualitas paling dhuwur lan digunakake kanggo buku, tanggalan lan brosur sing digambarake. Grammage beda-beda gumantung saka 100 nganti 230 g / m2.

Papergrades iki dilapisi telung kanthi 20 - > 40 g / m2 / sisih lan duwe finish matte utawa nggilap. Kualitas sing luwih dhuwur asring ngemot katun.


 


Hot Tags: Daur ulang Karton Karton Bergelombang Cetak Matte, China, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Murah, Kualitas, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, Digawe ing China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.