Ngarep > Produk > Kotak Kertas > Ndhuwur lan Ngisor Sock Packaging Box
Ndhuwur lan Ngisor Sock Packaging Box
  • Ndhuwur lan Ngisor Sock Packaging BoxNdhuwur lan Ngisor Sock Packaging Box

Ndhuwur lan Ngisor Sock Packaging Box

Zemeijia minangka produsen & pemasok China sing utamane ngasilake kothak kemasan kaos kaki ndhuwur lan ngisor kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo kothak kemasan kaos kaki ndhuwur lan ngisor, Zemeijiahope kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti kothak kemasan kaos kaki ndhuwur lan ngisor. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

kothak packaging kaos kaki ndhuwur lan ngisor, minangka jeneng tabet, iku kothak kertas digunakake kanggo nahan kaos kaki. Kita duwe akeh jinis kothak kemasan kaos kaki ndhuwur lan ngisor sing bisa ngemot macem-macem jinis kaos kaki. Sampeyan bisa ngatur logo kanggo dekorasi kaos kaki merek. Kothak kemasan kaos kaki ndhuwur lan ngisor kita ramah lingkungan, ngidini keuntungan sekunder, kanthi rega murah dibandhingake karo mitra, lan kualitas apik banget.

Gunakake

Pengisian Sock

Struktur Material

lapisan tunggal

Finishing lumahing

laminasi matte

katrangan produk

Pasokan Packaging Top lan Bottom Sock Packaging Box. Minangka pabrikan, kita bisa ngirit biaya ing kabeh cara. Enquiry saiki!

Sugeng rawuh kanggo tuku kothak kemasan kaos kaki ndhuwur lan ngisor perusahaan kita. Kita bakal mbalekake kapercayan ing perusahaan kita kanthi kualitas layanan lan kualitas produk.





Hot Tags: Kothak Kemasan Kaos Kaki Ndhuwur lan Ngisor, China, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Murah, Kualitas, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, Digawe ing China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.